zaterdag, september 30, 2023

iPad, kan het wat goedkoper?

Als je in 2022 een iPad wilt kopen kom je nu dubbel zo bedrogen uit. De Apple-prijzen waren al torenhoog, maar nu de inflatie ook inslaat als een bom, raken de fameuze tablets steeds verder buiten handbereik. Ondanks de prijzen zijn de Apple iPads wel de beste in de tablet-markt. Het is daarom niet vreemd dat we op zoek gaan naar een manier om een voordelige iPad te verkrijgen. Als jij ook graag een goedkope iPad bemachtigt, ben je aan het juiste adres.

Is goedkoop duurkoop?

In veel gevallen gaat het eeuwenoude gezegde op. Als je ergens weinig voor betaalt, kun je alsnog duur uit zijn. Vooral als wat je gekocht hebt van slechte kwaliteit blijkt te zijn en dus als snel gerepareerd of vervangen moet worden. In dit soort gevallen koop je een kat in de zak en kom je bedrogen uit. Dit willen we natuurlijk koste wat het kost voorkomen. Althans kosten wat het kost? Wellicht is er een voordelige én betrouwbare middenweg?

Refurbished als voordelig alternatief

Wanneer je kiest voor een tweedehands iPad, heb je garantie tot aan de deur. Daarbij zal het apparaat niet door de vorige eigenaar aan een grondige technische inspectie zijn onderworpen. Hierdoor kan het alsnog gebeuren dat elektronica het kort na de aanschaf begeeft. Gelukkig zijn hier alternatieven voor die het beste van twee werelden combineert. Refurbished betekent gereviseerd. Apparaten krijgen na een technische controle een tweede leven. Doordat er een grondige controle plaatsvindt kunnen niet marcherende onderdelen op tijd worden opgespoord en vervangen. Daarbij is refurbished wel even voordelig als tweedehands. Daarbij geniet je veelal van een goede garantieregeling, waardoor je op termijn ook Hierdoor is refurbished een voordelig én betrouwbaar alternatief voor nieuw én tweedehands.

Duurzame keuze

Naast een flinke financiële besparing, maak je met jouw keuze voor refurbished een duurzame keuze. Doordat een Apple iPhone of iPad een tweede leven krijgt worden grondstoffen en productieprocessen uitgespaard. Hierdoor wordt een meer circulaire economie gestimuleerd. En dit is nodig als we in 2050 nog steeds van de aarde willen kunnen genieten.

Refurbished iPad kopen

Als je een refurbished iPad wilt kopen dan zijn er een aantal refurbished leveranciers die de klok slaan. Eén van de partijen met een groot gamma refurbished Apple is forza-refurbished.be. Doordat ze een breed assortiment iPhones en iPads aanbieden is er voor ieder type gebruiker een device. Daarbij heb je keuze om iets te vinden dat past bij jouw budget. En dat is wel zo fijn, omdat ook hierin veel keuze is. Al je bijvoorbeeld op zoek bent naar een iPad voor alledaags gebruik zou de iPad 2018 refurbished van Forza Refurbished een heel slimme keuze zijn. Ondanks de tablet al een paar jaar op de teller heeft, leent het zich perfect voor het lezen of spelen van spelletjes of afspelen van je favoriete serie of film. Voor een refurbished iPad 2018 betaal je ongeveer tweehonderd euro waardoor je wel meer dan de helft bespaart ten opzichte van een nieuwe iPad (2022) waarvoor je momenteel zo’n zevenhonderd euro betaald. Wie een iPad 2018 koopt bij refurbished aanbieders zoals Forza geniet ook nog eens van 24 maanden garantie. Hierdoor ben je zowel op de korte als de lange termijn verzekerd van een goed werkende iPad.

Gerelateerde berichten

Hoe zou ronaldo zich profileren als inspiratiebron...

Hoe Ronaldo zich profileert als inspiratiebron voor jongeren Ronaldo is een enorm inspirerende persoonlijkheid voor veel jongeren. Zijn verhaal over hoe hij van een gewone...

De beste tips voor het kopen van...

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Misschien is het tijd om over te stappen op een elektrische fiets. In deze blog geven...

Welk nieuws is volgens jou het meest...

Studenten hebben vaak te maken met een grote hoeveelheid informatie. Het is daarom belangrijk dat zij toegang hebben tot het meest nuttige nieuws. Maar...