woensdag, april 24, 2024

Geld besparen met een tweedehands traplift

Wordt het steeds moeilijker om de slaapkamer op de eerste verdieping te bereiken? Een traplift is dan ongetwijfeld een goede oplossing. De prijs van een nieuwe traplift past niet altijd binnen het beschikbare budget. Is de prijs traplift inderdaad een probleem? Dan is het mogelijk om een tweedehands traplift aan te schaffen. Ook een tweedehands traplift werkt goed. Je kunt dus weer zonder problemen de slaapkamer op de eerste verdieping bereiken. Het is helaas niet mogelijk om direct informatie te geven over de prijs, omdat die prijs afhankelijk is van de vorm van jouw trap. Omdat een rechte rail gemakkelijker op maat te maken is, is een traplift met bochten duurder dan een rechte traplift.

Hergebruiken van een traplift

Trapliften zijn doorgaans gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze gaan daarom vele jaren mee. Vaak wordt een nieuwe traplift door de eigenaar slechts enkele jaren gebruikt. De traplift is dus nog in goede staat. Het is dan zonde om de traplift niet te hergebruiken en hergebruiken is natuurlijk beter voor het milieu. Door het aanschaffen van een tweedehands exemplaar ben je namelijk duurzaam bezig. 

Laat de traplift installeren door een monteur

Bij een traplift is veiligheid natuurlijk belangrijk. Daarom moet het kopen van een tweedehands traplift op Marktplaats en deze vervolgens zelf monteren worden afgeraden. Het op de juiste wijze monteren van dit hulpmiddel is namelijk een technische klus. Een ervaren monteur heeft ongeveer vier uur nodig om een traplift met bocht te installeren. Je weet dan zeker dat de tweedehands traplift goed functioneert en dat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Koop een tweedehands traplift daarom altijd bij een betrouwbaar bedrijf. Aangeraden wordt om bij het kopen ook te letten op de door een bedrijf geboden servicevoorwaarden.

Kiezen voor huren

Tweedehands trapliften zijn te koop vanaf 1500 euro. Dat is weliswaar beduidend minder dan de prijs voor een nieuw exemplaar, maar het is voor veel mensen toch nog een behoorlijk bedrag. Heb je een traplift nodig en is het ook voor jou een behoorlijk bedrag? Door te kiezen voor traplift huren is het dan toch mogelijk om te beschikken over een goed functionerend tweedehands exemplaar. Huren is natuurlijk ook een goede optie als je een traplift tijdelijk nodig hebt. Waardoor wordt de huurprijs bepaald? Door het model traplift, de lengte van de rail en de plaatsingszijde. Kies je voor het huren van een traplift bij een bekend en gerenommeerd bedrijf? Dan zijn service en montage inbegrepen bij het huurbedrag. Is de huurperiode afgelopen? Na het aflopen van de huurperiode wordt de lift gratis gedemonteerd en opgehaald. 

Gerelateerde berichten

The best care for your wooden furniture!

Wooden furniture. A nice addition to your home with a classic look. Proper care is required to maintain good quality woodwork for...

Pests and insects

In the summer period wasps, bees and mosquitoes fly around our ears. And that is sometimes drive you crazy. Many people fear...

What should you do in case of...

Do you suffer from a leak at your roof? And would you like to know what the cause is and how you can...