Voor blogs over wonen, reizen en ondernemen

Lifestyle

De leukste (cocktail) bars van Antwerpen

Tijdens je verblijf in Antwerpen moet je ongetwijfeld een van de vele (cocktail) of zelfs alcoholvrije bars bezoeken. Zeker met het zonnige weer in het vooruitzicht kun je niet beter genieten dan met een bezoek aan een van de vele, sfeervolle bars die toeristisch Antwerpen telt. Een lekkere Cosmopolitan of Pina Colada smaken namelijk overal even lekker, en niet alleen aan het strand in Antwerpen of Oostende.

Jones & Co

De exploitanten van de stemmige Jones & Co aan de Pelgrimstraat maakten van hun passie voor cocktails hun beroep. En dat proef je in al hun heerlijke cocktails. Ze willen zich met hun unieke cocktails onderscheiden van de andere bars in de stad. Ze begonnen ondertussen zelfs met een complete cocktail catering. Het enige wat je moet doen is aan een van hun beste barmannen vragen om bij jou thuis een paar cocktails te komen shaken!

De BelRoy’s Bijou

Deze stijlvolle cocktailbar aan de Graaf van Egmontstraat ontving in 2016 en slechts zes maanden na hun officiële opening de prestigieuze onderscheiding voor de ‘Beste cocktailbar van België'. De bar van de stijlvolle BelRoy's Bijou is uitsluitend gevuld met unieke limited edition-flessen.

Cocktails at Nine

Op een van de twee terrassen van de Cocktails at Nine is het (h)eerlijk genieten van de meest exclusieve cocktails van Antwerpen, zeker op een zwoele zomeravond. Hou je meer van prestigieuze bubbels? Aan de bar worden de lekkerste champagnes geserveerd. Binnen is het stijlvol 'cocoonen' te midden van een prachtig vintage interieur, mét stemmige open haard aan de bar.

Dogma

Deze cocktailbar is sinds de opening, nu acht jaar geleden, een vaste waarde in het rijke uitgaansleven van de stad. Met hun eigen mix van lekker eten en nog veel lekkerder; genieten van hun meestal zelf ontworpen cocktails, deden ze in het Antwerpse 'nacht'leven een nieuwe wind waaien. Zeker met hun nieuwe en gedurfde aanpak, een combinatie van sex and rock and roll.

Bar Tikila

Liefhebbers van cocktails op basis van tequila vinden hier zeker hun gading. De bar kreeg een opvallende Mexicaanse toets en toch is er nog genoeg plaats voor een 'danske'.

Brasserie Appelmans

Hier is het heerlijk dineren met stevige cocktails tegen een budgetvriendelijke prijs. Ondertussen even bekomen? Dat kan ook met hun heerlijke homemade ice tea.

Bar Zar

Hier specialiseerde het barpersoneel zich in exotische cocktails, sfeervol geserveerd midden in een ware jungle, inclusief piranha’s! Geen fan van deze gevaarlijke beestjes? Huur dan hun ‘booze truck', een schattige cocktailbar op wielen!

Verslaafd?

Ben je verslaafd aan drugs, vooral aan cocaïne? Wees dan tijdens je bezoek aan Antwerpen constant waakzaam. Ook hier zijn drugs nooit ver weg. Wil je van je verslaving af? U kunt stoppen met drugs met een geschikte cocaïne behandeling.

Geef een reactie